Somon pe pat de ciuperci


Este o reteta de pe net dar adaptata, asa ca am hotarat sa o scriu.

- 600 gr somon (sau pastrav somonizat)
- 300 gr ciuperci
- o cutie smantana pt gatit (eu folosesc Grand Cucina)
- ceapa verde
- lamaie, sare, piper
- condimente pt peste
- unt

Am taiat pestele bucati si l-am condientat pe ambele parti. L-am pus intr-un vas yena uns cu unt. Ciupercile si ceapa, calite putin se presara peste peste. Se stoarce zeama de lamaie, sare, piper. Se pun cateva bucatele de unt pe deasupra, putina apa (max jumate de cana) si se baga la cuptor vreo 25 de minute. Se scoate si se varsa si smantana de gatit, dupa care se mai baga in cuptor inca 5 min.
Eu am fiert niste paste ca si garnitura, presupun ca merge bine si cu cartofi natur sau legume.
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

0 Response to "Somon pe pat de ciuperci"

Trimiteți un comentariu

Free Website TemplatesFreethemes4all.comFree CSS TemplatesFree Joomla TemplatesFree Blogger TemplatesFree Wordpress ThemesFree Wordpress Themes TemplatesFree CSS Templates dreamweaverSEO Design