Salata de pui cu verdeturi si cous-cous

Ingrediente:

200 gr cous-cous
1 ardei gras
1 lamaie
2 cepe
2 catei usturoi
1 leg. marar, 1 leg patrunjel, o foie dafin
1 piept de pui
3 leg frunze de papadie (eu am folosit rucola)
ulei de masiline, sare, piper


Fierbeti intr-un litru de apa carnea de pui. Dupa un timp pneti si ceapa taiata sferturi, usturoiul, patrunjelul, mararul si foaia de dafin. Dupa ce au fiert, zeama se toarna peste cous-cous intr-un castron si se acopera. Dupa ce se umfla cous-cous-ul se scurge daca a mai ramas zeama si se pune pe farfurie. Deasupra se pun bucatele de ardei taiat, pui taiat si frunzele de rucola (sau ce verdeturi vreti sa folositi). Stropiti totul cu ulei de masline si zeama de lamaie.
Mie nu mi-a placut in mod deosebit, e prea sec pt mine. Dar cred ca e buna pt cele care prefera mancarea mai "light". E genul de mancare primaveratica. N-a fost rea.
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

0 Response to "Salata de pui cu verdeturi si cous-cous"

Trimiteți un comentariu

Free Website TemplatesFreethemes4all.comFree CSS TemplatesFree Joomla TemplatesFree Blogger TemplatesFree Wordpress ThemesFree Wordpress Themes TemplatesFree CSS Templates dreamweaverSEO Design