Buseuri cu pui si marar

Ingrediente:

500 gr piept de pui
100 gr unt
200 gr faina
4 oua
200 ml apa
1 legatura marar
2 cepe verzi mari (sau o legatura)
eu am pus de la mine si branza Philadelphia si ardei, reteta era fara.


Se fierbe pieptul de pui. Intre timp se fierbe apa cu untul si cand clocoteste se adauga odata toata faina si se amesteca energic. Se ia vasul de pe foc si se adauga cate un ou, amestecand dupa fiecare pt omogenizare (eu am folosit mixer).
Din acest aluat se fac gogosele cu lingura sau cu cornet pt ornat si se coc in tava cu foaie de copt la foc potrivit. Intre timp se taie bucatele puiul, ceapa verde, ardeiul si mararul (marunt) si se amesteca. Se pune sare, piper dupa gust.
Dupa racirea gogoselelor se taie cate un capacel si se pune putina crema de branza si amestec din ingredientele taiate.
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

0 Response to "Buseuri cu pui si marar"

Trimiteți un comentariu

Free Website TemplatesFreethemes4all.comFree CSS TemplatesFree Joomla TemplatesFree Blogger TemplatesFree Wordpress ThemesFree Wordpress Themes TemplatesFree CSS Templates dreamweaverSEO Design