Margarete

Pe astea le stiu din facultate da n-am mai facut de muuult. Mancare studenteasca :P
Va spun cum se face una, apreciaza fiecare cat poate manca.
- o felie de paine taiata mai gros (daca luati paine feliata puneti doua una peste alta)
- un ou
- lapte
- cascaval
- unt
- smantana

Se ia felia de paine, se moaie in lapte pe ambele parti si se face o adancitura cu lingura in miez (cat mai mare ca si suprafata). Se sparge oul in adancitura formata (ca pt ochi). Se rade deasupra cascaval, se pune sare, piper si putin unt deasupra, din loc in loc. Se pun intr-o tava cu foaie de copt la cuptor. Se mananca cu smantana deasupra. Recomand sa fie adancitura cat mai larga ca sa se intinda bine oul acolo, sa acopere cat mai mult din felie.
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

2 Response to "Margarete"

  1. Anonim Says:
    6 aprilie 2011 la 14:01

    Tu , da' ce ingenios...

  2. Palarierul Nebun says:
    6 aprilie 2011 la 21:06

    Asta imi place tare tare. O sa fac si eu. :)

Trimiteți un comentariu

Free Website TemplatesFreethemes4all.comFree CSS TemplatesFree Joomla TemplatesFree Blogger TemplatesFree Wordpress ThemesFree Wordpress Themes TemplatesFree CSS Templates dreamweaverSEO Design