Rateu
Am vrut sa fac palcinta asta cu dovleac. Am ratat-o exemplar. Aluatul e la gunoi si dovleacul calit si copt e in frigider, cu o culoare dubios-maronie (de la scortisoara) si tre sa mi-l mananc pentru ca am aflat ca L. "nu se da in vant" dupa dovleac, decat daca ar fi fost "ceva senzational". Na. Numai asa, sa stiti si voi.
29 noiembrie 2010 la 18:04
Na lasa ca nu-i bai. Anul asta de ziua mea m-am apucat sa fac o placinta cu rabarbar sa o duc la servici, ca s anu mai cumpar traditionalele praji din real. Evident cineva a venit cu ideea da de ce nu pui mai multe fructe, uite, ai siprune si mere, evident am protestat ca n-o sa creasca aluatul daca sunt prea multe fructe si lasa zeama, n-am avut castig de cauza si evident, placinta a ajuns in wc, ca era cam greu sa incapa in cosul de gunoi. M-am salvat cu niste foi de dobos pe care le-am umplut cu crema de lamaie si afine. Deci na, rateuri.
6 februarie 2011 la 10:48
:)))) Suuper buna suna reteta asta !!!