Grisine
De foame, de lipsa de paine, de plimbat pe net prin bloguri si, mai ales, de o pofta nebuna, am facut azi grisine (inca rontai la ele). Le-am gasit pe site-ul Laurei Adamache si sunt foarte fericita ca mi-au iesit. Urmeaza sa incerc si alte variante (ma gandesc la unele cu rozmarin proaspat, mmm, mmm). Nu mai scriu reteta, pentru ca am urmat-o intocmai. Singura diferenta e ca eu am folosit malai obisnuit, din care am avut in casa, nu cred ca e extra fin, e malai normal. A, si ca mie mi-au iesit niste maciuci, dar lasa ca asa invatam. Si nici nu mi-ar fi placut f. subtiri&crocante, ca mie imi trebuie sa le iau maine la serviciu in loc de paine :D.
Iata-le:
Iata-le:
29 noiembrie 2010 la 18:06
Asaaaaa... Deja le-am mirosit. Reteta? Sau e link chestia aia, acum m-am prins... No, nu sunt asa de priceputa la blogareala, mai invatam.
P.S. Tocmai l-am prins iar pe australianul meu favorit de la Alive and Cooking si a facut o reteta de pui super. O sa o incerc sper curand si daca iese o postez.